LivetEnligtSannaAmanda

Alla inlägg under juli 2011

Av Sanna - 24 juli 2011 11:45

Tjenare   


Vaknade runt 11 idag men la mig vid 1 igår så. Igår kväll såg jag, mamma och pappa på film ''Svinalängorna'' Den var bra men lite hemsk ibland.   

Rekomenderar den!


Idag skulle jag varit med Fanny men sen kunde hon inte   Så i stället ska jag, pappa och storebror på Gais match med Göran. Gais mot Häcken, får väl se hur de går hoppas på vinst till Gais!

Imorgon kommer min syssling Isabelle från Uddevalla hit yes!   Då ska vi på Lotta på Liseberg tillsammans med Emilia och kanske Olivia. Imorgon kommer Ulrik ditt!!


Nu ska jag sminka mig och sedan städa rummet ni får ha en bra dag!


 




Av Sanna - 23 juli 2011 15:43

Halloj   


Sitter med ny målade naglar och ny sminkat ansikte. Idag vaknade jag vid 12 men var väldigt seg ända fram till 2 då jag började ta på mig kläder och göra mig i orning. Snart ska familjen upp till mormor och morfar, vi ska fika och lite så. Är de varmt efter vi varit där ska vi trolitvis bada i en sjön nära dem.

Annars händer det inte mycket mer idag, ska åna min och Amanas amatör film haha så kommer den upp här senare ikväll.   Tror inte jag ska träffa någon idag faktiskt bara lust att vara hemma idag. Kanske bli någon film med familjen eller så vi får väl se.


Över till något helt annat, de som hände i Norge (Oslo) igår är ju fruktansvärt. Att en norman klätt ut sig till polis och sköt vilt om sig bland massa barn och ungdomar och även att han bomade Riksdagshuset. Jag vet själv inte riktigt hur det var men vet på ett ungefär. Som tur kände jag ingen men de är verkligen sorligt att så många dog!   Min kompis, kompis var tydligen på de där lägret och ahde blivit skjuten i benet men klarat sig tur det! Ush hoppas de inte hittar fler döda!


Vi hörs ikväll!

Av Sanna - 22 juli 2011 23:28

God kväll  


Sen bloggning idag med. Först var jag hos läkaren efter de åkte jag mamma och pappa in till Heden några timmar. Jätte kvavt ute men de funkade ändå. Vid halv 4 kom även min bror in till Heden för han hade jobbat innan idag.

Sedan vid halv 7 åkte vi snabbt hem och åt och vid halv 8 åkte vi in till Heden igen.

Kollade på lite olika matcher kommer inte ihåg alla namn på dem. Men sista matchen vi var på var Fässberg mot något lag från England. Fässberg förlorade tyvärr med 2-1 men de kom i alla fall 3 vilket är väldigt bra!


Imorgon ska jag verkligen försöka sova ut, och då blir de nog mer bloggning också.

Hoppas ni haft en bra dag, kanske har du också varit på Gothia?

Bilderna funkar inte än tyvärr   Men min och Amandas film kommer upp imorgon i alla fall! 


Nu ska jag äta och sen ska jag faktiskt sova sitter och gäspar så himla mycket.


Kram.

Av Sanna - 21 juli 2011 22:42

Hej!


Blev sen bloggning idag, men haft fullt upp hela dagen.

Först gothia match med mamma och pappa. Fässberg - Frölunda. Frölunda vann tyvärr med 1-0. De var en i frölunda som blev hämtad av ambulans något med nacken stackare!

Sen vid 3 åkte jag och Olivia in till heden och kollade på Gothia ett tag, efter de tog vi en sväg förbi Liseberg men de började regna så vi drog hem ganska snabbt. Åt fiskpinnar och potatis.

När hon åkte hem vid 8 gick jag upp till Amanda, vi sminkade oss och gjorde sedan en film med namn ''mjölknarkaren'' haha lägger upp den här när den är lite fixad.


Går inte att lägga in bilder på min data just nu från Marstrand, men jag ska försöka fixa de tills imorgon. Kan bli sen bloggning imorgon med händer endel då med.


Puss!

Av Sanna - 20 juli 2011 19:06

Hej!


Nu ska de bli orning på min bloggning igen! Lördag till Måndag sov jag hos Amanda och var med henne på teatern, kollade lite på teatern jobbade i kiosken, scen vakt och lite annat. Sista föräställningen så sa de mitt namn och att jag skulle komma fram och ta imot blommar som tack att jag hjälpt till, hehe lite pinsamt var det.

På söndag kväll var jag med teater festen, de var en rolig och galen upplevelse. Vi kom hem runt 3 på natten. På måndagen var jag med Amanda en stund och sen kom min faster från Norge hit som jag inte hade tärffat sen jag var 4 år.


Sen igår var jag bara slö, handlade lite mat och badade i havet på kvällen.


Och idag har jag mamma och pappa varit på Marstrand mysigt ställe. Vi kom nyss hem. Jag och mamma badade de var kallt i början men jag var ändå i en stund. Sen åt vi glass och kollade runt lite.


Hoppas ni haft en bra dag!


Lägger upp lite bilder senare

Av Sanna - 19 juli 2011 22:05

Förlåt att jag inte bloggat på några dagar! Varit på teatern och jobbat där och festat, bada ja massa berättar imorgon då jag lovar att blogga!

Av Sanna - 16 juli 2011 23:08

Hej!


SItter här i Amandas säng med Amanda och henns lillebror Elias. Super söta ungar.

Idag har jag varit med Amanda hela danegn uppe på teatern super skoj lärde känna många människor super snälla! Ska med imorgon med och då är det sista dagen tyävrr. Jag är nog bäst på att sälja i kiosken hihi   


Ska sova här i natt men vi hörs imorgon.

Presentation

Översättbloggen

Omröstning

Vad vill ni att jag har mer på bloggen? :)
 Fototips
 Outfits
 Mer bilder
 Mer inlägg
 Musik tips
 Video inlägg
 Något annan kommentara

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Besöksstatistik

Foton

              

  

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards