LivetEnligtSannaAmanda

Alla inlägg under april 2011

Av Sanna - 15 april 2011 17:07

Hej!


Hela denna veckan hur varit jätte jobbit. Sen i fredags har jag mått väldigt dåligt. Även idag. Idag blev det bara för mycket och jag grät och allt. Men ja de kommer åna sig, ska inte berätta för personligt känner jag.


Efter skolan var det i alla fall konfamtion inte så roligt vi gjorde rollspel. Ikväll blir det att träffa min barndomsvän Amanda som alltid ställer upp för en! Om en stund ska jag och pappa åka iväg en sväg. Bloggare senare ikväll.


Tack alla människor som finns där för mig och ställer upp, tröstar och allt. Jag älskar er!   

Av Sanna - 14 april 2011 22:04

Hej!


Kom nyss hem från en jätte rolig kväll på laserdom med underbara, snälla människor. Kände nästan igen men alla var hur snälla som helt och ja allt var bra!

Jag var i rött lag med Emma, Emilia, Jonathan, Gustav och någon mer, kan inte alla namn.

Var med tonår, där jag trolitvis ska börja. Även Kevin, Amanda, Kristina,William, Alexander och några fler var med. Innan var jag jätte nervör men de var super skoj. Även fast inte vårat lag vann. Jag kom 12/14 haha inte jätte bra men.


Ska sova nu imorgon är det fredag puss!<3


 




Av Sanna - 14 april 2011 07:36

Hej


Har duschat och ätigt nyss, om en stund ska jag dra till bussen. Och första lektion är hemkunskap. Vi ska redovisa 5 minuter var och jag sak redovisa om fågel och ägg!   

Solen lyser ute inte jätte mycket men de känns som det kommer bli en skönare dag idag. Glad är jag inte än, men solen får en i alla fall på bättre humör.

Efter skolan ska jag till optiken får se hur det går där.

Annars händer nog inte så mycket idag, berättar när jag kommer hem. Slutar halv 4.


Kram Sanna


 

Av Sanna - 13 april 2011 21:11

Hej!

Konstig dag. Fortfarande ledsen, ush   

Men dagen förutom de då. Kolla på en film om gayar på språket. Ganska bra men ändå inte. Jag tycker i alla fall alla är lika värda vad dom än har för läggning. Med det tycker tydligen inte alla.


Efter skolan gjorde jag min hemkunskaps läxa och vid halv 7 var det går. Vi var 6 av 14 på kören riktigt dåligt tycker jag! Och det var bara 2 som hade hört av sig. Men det var roligt ändå och gick toppen bra solot och allt.


Just nu sitter jag och pratar med lite olika människor på msn.


Gillar den låten, hon är jätte duktig!



Av Sanna - 12 april 2011 15:38

Hej!


Idag har det varit en sjukt jobbig dag. Jag var deppig (fortfarande på botten) en kompis var sjukt ledsen hade hänt lite saker, 2 av mina närmste kompisar blev av med sina mobiler under gympan. Och förra veckan en annan i klassen.


De är så här att någon har fått tag på nycklen och går runt och tar mobiler. Jag blir så sjukt sur! När jag får reda på vem de är vet jag inte vad jag gör!

Alla fick verkligen total flipp, men de va en som kanske vet vem det var! Och de hoppas jag verkligen!


De är något av de värsta man kan göra ta någon annan ägodelar. Jag blir så sur!


Hejdå ska ta en macka.<3

Av Sanna - 12 april 2011 08:30

Hej hopp!


Gick upp lite efter sju för att ta en dusch och sedan göra mig i orning. Idag är första lektion geografi, och min grupp ska redovisa. Vi har jobbat om Danmark och Italien. Man skulle jämför olika saker i de olika länderna. Men de gör säkert bra!


Efter skolan är det först sång lektion, och efter de hem och äta. Ska även prata i fem minuter om fågel och ägg på torsdag på hemkunskapen, vet inte riktigt hur det ska gå till men få ta och leta lite fakta sedan. 

Igår kväll hände nästan inget, övade till engelska provet som vi har idag, och låg på studsmattan och solade. Idag är det inte fint väder de bara regnar, och jag som hade tänkt cykla men det får bli en annan dag.

Nu ska jag gå till bussen, men vi hörs senare.


Ha en bra dag!



Av Sanna - 11 april 2011 17:20

 

Hade tunna tajts, skinjacka och skor i skolan med.


Tunika - H&M

Av Sanna - 11 april 2011 16:26

Hej!


Solit väder, skönt men är ändå inte på topp. Fortfarande ganska deppig men livet går vidare. När jag kom hem från skolan la jag mig på studsmattan och åt en macka och läste KP.

Håller även på att skriva en låt, på engelska den här gången. Blir nog ganska bra. Den handlar om livet, och hur svårt det kan vara men att det ändå alltid finns ett ljus på andra sidan. När den är inspelad och klar så lägger jag upp den.

Om 37 dagar fyller jag 15 år. Jag tror jag kommer få en studie mick, kläder och lite mer faktiskt.

Det är även konsert, och konfamtion snart. Ser fram imot sommaren, ska till Stockholm, Frankrike, Skara, bada, sola, äta glass och massa mer trevligt. Hoppas du som läser detta också får det bra!


Just nu sitter jag och pratar med Amanda i telefon, vi säger inte så mycket hon håller på att sminka sig.

Dagens outfit kommer snart puss!


 




Presentation

Översättbloggen

Omröstning

Vad vill ni att jag har mer på bloggen? :)
 Fototips
 Outfits
 Mer bilder
 Mer inlägg
 Musik tips
 Video inlägg
 Något annan kommentara

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<<
April 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Besöksstatistik

Foton

              

  

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards